![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Бивш Министър на Магията; Член на ИКнМ; ![]() Group: Служители на МнМ Posts: 582 Joined: 10-September 12 Member No.: 16227 ![]() |
За да не ми пишете всички на ЛС...
Тук моля вписвайте с кой герой, коя специализация... ...и кратко обяснение защо ТОЗИ герой и защо ТОЧНО вие, пък аз ще се свържа с всеки един от вас... (IMG:style_emoticons/default/0122-itwasntme.gif) |
![]() ![]() |
![]()
|
|
Завършила ![]() Group: Завършили Posts: 8 Joined: 7-September 14 Member No.: 16535 ![]() |
С Джена записвам Магизоология (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Понеже митологията ми е голяма мания смятам, че имам доста добри познания по гръцката и по египетската, а сега се запознавам и със скандинавската... И мисля, че бих могла да помогна за развитието на тая наука. Обещавам да съм активна (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
А иначе защо Джена... Защото ми е единствения пораснал герой (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Пък сериозния отговор... все пак се занимава с дракони и понякога (предполагам (IMG:style_emoticons/default/0122-itwasntme.gif) ) с други магически създания, та би имало смисъл точно с нея да записвам това... |
![]()
|
|
Проф. по Трансфигурация, Рък-л на Грифиндор, Зам.-Директор ![]() Group: Ръководители Posts: 419 Joined: 14-February 15 Member No.: 16629 ![]() |
Знаехме, че това време ще настъпи.
Гидеон Блейк - Лингвист/ Писател. ( Религия и Култура ) |
![]()
|
|
Завършил ![]() Group: Завършили Posts: 1350 Joined: 22-October 10 From: Велико Търново Member No.: 15404 ![]() |
И ние в кюпа (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Себастиан иска да бъде Магизоолог, ще се специализира в еднорози и пегаси. А след време ще се бори за развъждането на изчезващи видове(влюби се в ефирите). Точно този герой има подходящият за целта характер, а и именно той бе вдъхновен и запален за каузата от професор Захариева, та това пасва на развитието на личната му история. Специално за тези същества има изключително оскъдна информация, възнамерявам да я обогатя значително. |
![]()
|
|
Завършил ![]() Group: Завършили Posts: 2688 Joined: 27-March 10 From: Под бюрото, кабинета по отвари, подземията, "Хогуортс".. Member No.: 15030 ![]() |
http://hogwartsbg.com/forum/index.php?act=...t=0#entry586860
Ето моя принос за туй нещо - логична и разбираема според моите разбирания система на магията. Правете каквото искате с нея. Сигурно втора част няма да има (за историята щеше да е), щото ми умря мерака. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Не се връщам във форума, просто го имах тоя файл отдавна и реших да го пусна след обработка. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Подарък за 24 май. |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th December 2019 - 11:18 |