![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Втори курс ![]() Group: Хафълпаф Posts: 383 Joined: 4-February 09 From: добре дошъл във Варна бейбе.. тук не делим на две :P Member No.: 7958 ![]() |
Мисля че ще е интересно да кажете 10 неща коит НЕ знаем за вас. Е почвам аз
1.Страх ме е от хлебарки 2.МРАЗЯ ПУШАЧИТЕ 3.Обичам да се лигавя 4.Като малка паднах от люлката. Като паднах седнах и люлката ме удаи отпред послед пак станах и люлката ме удари отзад 5.Счупих си ръката като бягах назад в час по ФВС 6.Счупих си крака като слизах по стълбите за партито на баба ми и бях обута с сандали на 8 сантиметрово токче. 7.Мразя да ми плямпат нс главата 8.Обичам плюшени играчки 9.Обичам да пея и танцувам 10.Голямата ми мечта е да имам приют за животни |
![]() ![]() |
![]()
|
|
Четвърти Курс ![]() Group: Рейвънклоу Posts: 84 Joined: 4-August 14 Member No.: 16518 ![]() |
Уоу ами..
1. Пишкам под душа 2. Обичам да суча кръв 3. Обожавам оцет, до толкова, че си изливам половин бутилка в салатата 4. Пуша над 6 марки цигари 5. Винаги съм искал да участвам в RuPaul's Drag Race 6. Правя по един букет от херебрии за вяско бивше гадже 7. Мразя религията 8. Понякога съм толкова пухнал, че увивам корема си с найлоново фолио, за да запазя формата си 9. Не съм бил интимен с женския пол 10. Не знам какво не знам. |
![]()
|
|
Директор; Преподавател по ЗСЧИ; Рък-л на Слидерин ![]() Group: Root Admin Posts: 7083 Joined: 12-January 09 From: Павликени / Велико Търново / Гоце Делчев Member No.: 7633 ![]() |
I could refresh a few things, I guess ...
1. IRL, I'm an English teacher and I love my job! 2. I hate travelling by car. It makes me sick every time I hit the road.... 3. I wanna buy a CAMARO! (IMG:style_emoticons/default/0102-bigsmile.gif) Not to drive it, just to brag with it. 4. I still have celebrity crushes and OMG - they are massive! 5. I've been here for 8 years and a half and I'd never leave this place (or at least not by my choice) 6. I've kissed a forum member... (IMG:style_emoticons/default/0102-bigsmile.gif) 7. I love wrist watches! 8. I love Italy and Hawaii. 9. Every month I buy books but I don't read them. I just collect them - it's all because I don't have enough time to do it. 10. I always look at people's butts (IMG:style_emoticons/default/0102-bigsmile.gif) |
![]()
|
|
Втори курс, Хафълпаф ![]() Group: Префекти Posts: 97 Joined: 26-March 17 Member No.: 17151 ![]() |
1. Имам бял кичур в косата. (Да, точно като на Фицрицарин, на същото място е, да)
2. Психологическият ми тип е INFP (медиатор, фанатик, идеалист, лирик), към него спадат едва 4% от населението на света и вероятността да срещнете друг с моите особености на характера е минимална. 3. Никога не съм пушила нищо. Съвсем никога и съвсем нищо. 4. Не пия алкохол.( по здравословни причини) 5. Обиколила съм всички екопътеки в района сама. Някой ден ще измина маршрута Ком-Емине, а след това и Камино Буено. 6. Ако религията беше свободноизбираема вероятно щях да съм будистка. Не ми харесват двойните стандарти на християнството. 7. Притеснявам се от непознати и ми е трудно да се отпусна в големи компании. 8. Танцувам народни танци. И малко салса, бачата, меренге... 9. Постоянно изпитвам нужда да правя нещо с ръцете си. 10. Обичам да снимам хората, когато не знаят, че го правя. Просто тогава са най-естествени. |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th December 2019 - 9:14 |